CARQUINYOLIS

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

CARQUINYOLIS

Missatge por Portal Català el Dt Nov 03, 2009 1:03 am

CARQUINYOLIS


Els carquinyolis són una pasta seca a base d’ametlla típica de moltes comarques catalanes dedicades al conreu de fruits secs. La gent de Montblanc diu que els seus carquinyolis són els més bons... Suposo que cada poble deu dir el mateix!

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:

100g d'ametlles crues (amb pell)
150g de farina
100g de sucre
1 ou
Ratlladura de llimona
1 culleradeta de llevat en pols
Canyella en pols
1 rajolí de vermut (opcional)
Preparació:

Barrejar amb les mans tots els ingredients excepte les ametlles. Afegir les ametlles i fer dues tires llargues d’uns 3cm d’ample per 1cm d’alçada. Posar-les a una plata de forn coberta amb paper de forn i pintar-les amb ou batut. Coure-ho al forn a 180º uns 25 minuts. Treure la plata del forn, tallar els carquinyols al biaix d’1 cm de gruix i tornar-los a posar al forn uns 5 minuts més, fins que agafin color.





Bon profit!
avatar
Portal Català
Admin

Nombre de missatges : 148
Fecha de inscripción : 31/10/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum