BUNYOLS DE QUARESMA

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

BUNYOLS DE QUARESMA

Missatge por Portal Català el Dt Nov 03, 2009 12:57 am

Bunyols de Quaresma (Bunyols de Vent)
Per quaresma... bunyols!!!!



Els bunyols de quaresma m’agraden de totes les maneres: sols, farcits de nata, de crema o de xocolata, amb una tassa de te per berenar o amb cafè amb llet per esmorzar... mmmm! Són boníssims!

A més, la recepta és molt senzilla: es fan amb la pasta choux, la mateixa dels profiterols, però enlloc de coure’s al forn es fregeixen amb oli. L’única dificultat d’aquesta pasta és aconseguir el punt just d’espessor, ja que això depèn dels ous i com que cada ou és d’una mida diferent... costa dir la quantitat exacta d’ous que es necessitaran. La millor opció és utilitzar uns ous de mida mitjana i anar-los afegint d’un a un: així ens assegurem que la pasta no ens quedi massa líquida.





Aquí teniu la recepta:

Ingredients: (per uns 30 bunyols)

125ml de llet
75g de farina
60g de mantega
3 ous
sal
anís sec
sucre
Preparació:

Posar la llet i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal. Quan la llet bulli i tota la mantega s'hagi fos, afegir d'un sol cop tota la farina tamisada i deixar coure, sense parar de remenar, fins que aquesta massa es separi de les parets del cassó. Fora del foc afegir un ou i remenar fins que quedi homogeni. Així, fins a afegir-hi els tres ous. Fregir petites porcions de la pasta en oli calent. Quan estiguin, encara calents, mullar-los amb una mica d'anís sec i arrebossar-los amb sucre.

Bon profit!
avatar
Portal Català
Admin

Nombre de missatges : 148
Fecha de inscripción : 31/10/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum