Mel i mató

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Mel i mató

Missatge por Portal Català el Dt Nov 03, 2009 12:52 am

Mel i mató



4 persones
30 minuts

Ingredients:
1 l. de llet de cabra o de vaca
10 g. de quall en pols
2 dl. d'aigua
Primer, barregeu l'aigua amb el quall en pols.
Poseu la llet en un cassó al foc i que bulli. Quan ja hagi bullit i sigui encara calenta, afegiu-hi quatre cullerades de la mescla del quall.
Seguidament, coleu la llet en un recipient, amb compte, amb un colador de sedàs molt fi. Comproveu que el serigot o sèrum que desprèn la llet passa al recipient, i el mató resta al colador.
Aquest mató es pot servir amb sucre o amb ametlles picades, però la manera més tradicional i exquisida de prendre'l és amb mel.
Es posa el mató que heu obtingut en quatre plats i s'aboca una cullerada de mel sobre cada porció de mató.


avatar
Portal Català
Admin

Nombre de missatges : 148
Fecha de inscripción : 31/10/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum