Esqueixada de bacallà

Publicar un tema nou   Respondre al tema

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Esqueixada de bacallà

Missatge por Portal Català el Dt Nov 03, 2009 12:51 am

Esqueixada de bacallà



4 persones
30 minuts

Ingredients:
300 g. de bacallà
4 cebetes tendres
2 tomates madures i grosses
1,5 dl. d'oli
0,5 dl. de vinagre
150 g. d'olives verdes i negres
2 pebrots verds
2 ous durs
sal i pebre
Per dessalar el bacallà, talleu-lo a tires i poseu-lo en remull durant 3 o 4 hores; canvieu l'aigua un parell de vegades; després premseu-lo i assequeu-lo amb un drap.
Escaldeu les tomates i peleu-les; traieu les llavors.
En una plàtera de servir, poseu el bacallà ben escorregut, comproveu el punt de sal (perquè ha de tenir un punt salat).
Afegiu les cebetes tallades longitudinalment, les tomates a grills i els pebrots a cèrcols; poseu les olives a sobre.
Prepareu una vinagreta: barregeu l'oli, el vinagre, la sal i el pebre amb un batedor de mà; amb aquesta salsa amanireu el plat.
Adorneu-ho amb els ous durs tallats. Serviu-ho fresc.


avatar
Portal Català
Admin

Nombre de missatges : 148
Fecha de inscripción : 31/10/2009

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
Pots respondre a temes en aquest fòrum