ETNIA CAT-PARLANT

Pàgina 1 de 2 1, 2  Següent

Ir abajo

ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dj Set 08, 2011 1:37 pm

ESPANYA MOSTRA LA SEVA POR,ENS TANQUEN LA T V 3,ENS TANQUEN WEBS CATALANES, ¿HI HA UN RESURGIR DE GERMANOR DELS CAT-PARLANS A VALENTCIA?,ELLS CREAREN EL DIVIDE Y BENCERAS,ARA ES L'ORA DEL LA UNIO FA LA FORÇA,AZNAR PROMOU ESPAÑA UNA GRANDE Y DE CASTILLA I ELS VALENTCIANS DIREM NO AL CENTRALISME QUENS EMPOBRIS,BOLEM UN CORREDOR EN LA MEDITERRANIA QUENS DONARA A TOTS NOSALTRES CALES DE NOU,BENEN TEMS DIFISILS I HI HA QUE SOBREBIURE ADELLS, TANSOLS EN LA UNITAT DELS MEDITERRANIS DESDE CATALUNYA A ALMERIA ES POT CREAR RIQUESA DE NOU, ! QUI S'APUNTA A LA SUPERBIBENÇA ¡.EL OEST ES UN PES MORT Y EL CENTRE ES DEFEN COM POT DE LA SEVA DECADENÇA.

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dj Set 08, 2011 9:58 pm

¿FINS CUAN PERMETEREM EL PAÌS VALENTCIA QUELS GOBERNANTS PEPEROS ENS ENGANYIN?,HOBRIM ELS ULLS, ELLS DEFENSENT UNA ESPANYA RADIAL PERO A NOSALTRES ENS INTERESA LA DE EL CORREDOR MEDITERRANI PER QUE SI NO ES AIXI ENS ANFONSAREM AMB ELLS EL PP VALENCIANO HO SAP I PRETEN OCULTAR LA VERITAT TANCAN ELS CONTACTES AMB ELS GERMANS DEL NORT PER POR A QUENS HOBRIGEN ELS ULLS AL INTERES DELS VALENTCIANS,SI FINS ELS ALMERIECS DEBATEISEN EN LES SEVES WEBS LA CREASIO DE LA COMUNITAT SUDLEVANTINA PER QUE SABEN ESTA REALITAT,! ARA ES L'ORA DE LA UNITAT DELS MEDITERANIS ¡....CORREU LA BEU ABANS QUE FATXEN UN MUR DE LA BERGONYA ENTRE LES TERRES DE CATALUNYA I VALENTCIA ,ENS VOLEN CALLAR PER QUE TENEN POR A QUES SAPIA LA BERITAT ESPANYA S'ESFONÇA CADA BEGADA MES I EL PP JUGARA CADABEGADA MES BRUT AMB NOSALTRES ELS CAT-PARLANS.CATALUNYA I VALENTCIA SERAN INDEPENDENS HO EN AQUEST PP DEIXARAN DE SER.

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

LA DERETA VOL FICAR DE MODA L'EPOCA CATOLIC- FRANQUISTA

Missatge por draconeI el Dj Oct 13, 2011 4:53 pm

AMB L'EXCUSA DE LA CRISIS LA ULTRA DERETA NAZIONAL FRANQUISTA ESPAÑOLA DIU ACABAR AMB LES AUTONOMIES QUE CASUALMENT ARA TORNA EL TERME D'EPOCA FRANQUISTA REGIONES.ACABAR AMB LES SEUES TELEBISIONS QUE EN EL CAS DE LES AUTONOMIES DE PARLA NO CASTELLANA TAN DE VE AN FET A LA CULTURA AUTOCTONA ! PER LO QUE ES INNEGOSIABLE LA SEVA APAGADA I ES MES EL SEU CONTINGUT TAN EN LAUTONOMA COM LES LOCALS A DE SER EN LA LLENGUA NATIUA PER A REFORSARLA I QUE NO ES EXTINGISCA ¡. EN EL CAS DE CATALUNYA VOLEN ACABAR AMB LES SEVES EMBAIXADES ESTERIORS¿NO DIUEN QUE ENS TANQUEM EN NOSALTRES MATEIX?I SI ENS AUBRIM TAMBE ES PAREIX MALAMENT...QUE'LS FOTIN.PERO NO DIUEN RES D'ACABAR PER EIXEMPLE AMB LES SUBVENCIÓNS ALS BOUS-BRAUS DE VUIT-CENTS MILIONS D'EUROS I SENT PER SERT UNA ACTIBITAT DE PLAER COM ELS CIGARRETS.
¿VOLEN SABER UN SECRET?...EL P P VOL POSAR DE MODA L'EPOCA DE FRANCÓN ,VEURE PER EIXEMPLE A LA COSPEDAL EN MANTILLA DE CAP FINS BAIX DELS GENOLLS ÉS REVINDICAR EL BURCA CAGTOLICA DE NOU,FIXEUBOS SI NO...RES MÉS ACABAR EL FRANQUISME VA COMENÇAR EL NU ALCINEMA I EL NATURISME A LES PLATGES ¿PER QUE?....PER SER UN SIMBOL DE LLIBERTAT PERÇONAL I INSUMISIO ALS DOCMES DERETANS I RELIJIOSOS-RADICALS DICTATORIALS"SE UNS TALIVANS",PERO TORNEN AQUESTOS PREJUIXIS JA AN ACOMENCEN A PROHIBIR EL ANAR EN BANYADOR EN LES CIUTATS.
PREPAREM-NOS CATALANS SI GUANYA EL P P, PER UNA RECISTENCIA AL NO RETROSES DE LES LLIBERTATS DE L'HOME

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dv Oct 21, 2011 2:21 pm

donarse la ma molt be bom no no no cherry bridem molt be amics
!eta ES RENDEIX ¡...PERQUÈ L'ULL PER ULL HA DE FORMAR PART DEL PASSAT,PERQUÈ ELS MORTS MAI COMPTEN EN UNA AUTENTICA DEMOCRÀCIA ! ANEM PER ELLA JA ¡,PERQUÈ UN EXÈRCIT UNIFORMAT DE PAISÀ MAI V
ENÇ A UN EXÈRCIT UNIFORMAT PER L'ESTAT AMB EL ALCOHLPARTY MEDIATIC DE L'ULTRA DERETA AL SEU COSTAT.
FEM HISTORIA DEL CONFLICTE:
TOT COMENÇA AMB EL TERROISME D'UN ESTAT IMPERIALISTA DEL CABDILL COLPISTA ESPAÑOL FRANCO BAGA-MONTES AQUET MATAEN CUNETES I SENSE NOMS A HOMENS HAUTENTICS DEMOCRATICS I EROIS DEL POBLE QUE LLUITAREN PER UN ESTAT DE DERETS PER A TOTS,I TAMBE VA TORTURAR ENTRE ALTRES HEROIS DEL POBLE PLÀ A LLUITADORS DEL DERET DEMOCRATIC QUE DEMANAVEN LA INDEPENDENCIA DE LES DUES ÈTNIES DIFERENCIABLES AVUI DEL PAIS,LA EUZCADICA I LA CAT-PARLANT.LA EUZCADICA AGAFA LES ARMES I FORMA COMANTS URBANS I DE PAISÀ UNIFORMATS,ATAQUEN I S'AMAGUEN.ELS CAT-PARLANTS DEL NORD PREFEREIXEN ELS CRITS ALS TREROTEJOS O LES TRAMPES EN AMAGATALLS EXPLOSIVES,CRITS D'ES D'UN ESTADI DE FUTBOL QUE ES DIU NOU CAMP I FET D'AQUESTI DEL SEU EQUIP MES QUE UN CLUB SOM ! UN CRIT ATRONADOR A LES LLIBERTATS DEL POBLE CATALA PERCEGUIT I UMILLAT D'ESDE FÀ MASA TEMPS EN L'HISTORIA ¡.AMB LA'ARRIBADA DE LA DEMOCRÀCIA A LES ESCOLES PRIVADES I ELITISTES DE L'OPUS PREPAREN ELS QUADRES DE COMANDAMENT DE L'OPRESSIÓ ESPAÑOL-IMPERIALISTA PER A LES CORTS I TRIBUNALS DEL ESTAT D'ESDE UN PARTIT UNIC DE DERETES.DE MANERA QUE ELS VASCOS I FORCES DEL ESTAT ESPANYOL VAN SEGUIR EN FOC CREUAT I PLORANT TOTS A LES BICTIMES CORATERALS D'AQUEST FOC CREUAT,MENTRES TANT SOLS ELS CAT-PARLANTS SEGUIEN AMB LES SEVES MANS NETES DE SANC I PER MÉS QUE GRUPS D'ULTRADERETA ESPAÑOLA ATENTEBEN EL SUD (PAIS VALENTCIÀ)EN LLIBRERIES EN CATALA I ASSOCIACIONS PROVALENTCIANISTES NACIONALISTES DE DEFENSA DE LA CULTURA NATIUA AQUEST ASUMPTESEREN CALLATS MEDIATICAMENT PER LES T V DE L'ESTAT(DONCS ERA CUESTIONS DEL GENOCIDI ETNIC CULTURAL DELS CAT-PARLANTS ,AQUESTOS GRUPS ULTRES ESPAÑOLES HO FEIENT PER APROPIASSI DEL PENSAMENT LLIURE DEL PAIS VALENTCIA I POTGER TAMBE DEL TERRITORIAL PER A UNA CASTELLA MES GRAN(IMBASIO FORASTERA)COM ELS AMERICANS FESSIN AMB ELS INDIS NADIUS.
L'IMPORTANT ÉS QUE L'ETA JA NO MATARA MÉS I ELS DEMOCRATES INDEPENDENTISTES VASCOS DEMANIN AMB LES URNES L'INDEPENDENCIA DE EUZCALERRIA I SI AIXI SORTÍS D'ELLES QUELS ULTRES ESPAÑOLES LA ACCEPTESSIN COM UNS AUTENTICS DEMOCRATES REAL.

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

RESPECTE O ANTIFAÇ-DA CATALANA (LLUITA A CARA COBERTA EN LES VARRICADES)

Missatge por draconeI el Dj Oct 27, 2011 5:13 pm

Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect manifa visca la independenc visca la independenc
Avui en els desayunos de tve i escoltat al ultracentriste José bono i em ha donat fàstic.
1ª-El café per a tots s'acaba diu aquest fatxa socialisto.
Docs bé,recorde que aquesta formula va ser imposada per apaivagar als militars faixistes del regim que no volien una catalunya diferensiada del reste dels espanyols i si bolen desfer les autonomies els catalas no tornarem a l'epoca franquista de una grande i de castilla mater ,antes la ANTIFAÇ-DA CATALANA,CONTRA UN COSTITUCIONAL FET PER EL REGIM DELS GENERALS FRANQUISTES,....! QUE JA AN PASAT 40 ANYS SINYOS ¡.
¿Vol que trenquem les autonomies bé?,¿mol cares de mantenir? jo propose lo que es tenia que aber fet correctament en els 70:
Es quedaran només les nacions o autonomies ètnicament diferensiades com:LA CAT-PARLANT,(CATALUNYA,VALENTCIA I BALEARS),la vasca,(euzcadi i navarra) i la gallega( on pot incertase si vol asturies amb aquesta ),que li pareix sinyo bono amb 3 prou¿ara l'ixiran els contes?.
2ª-Diu que sobren les tv autonòmiques ,que son molt cares de mantindre,val però"i aço es inegosiable"no les ètnicament diferencials del reste de estat,aquestes tv fan un paper vital a les seves terres de parla diferent al castella molt astes al reste de l'estat espanyol,aquestes trasmeten la nostra llengüa i cultura per a que es mantinga amb el temps i li dire mes les tv locals tambe deurien de complir la mateixa tasca i no com al pais valentcia que no mes promouent el alcoholparty de l'ultra dereta no deuen fer politica si no cultura autoctona que falta ens fa aci.
Espere que aço es respecte amb el protcim gobern espanyol si volen ser respectats quens respecten i sino es aixi A LA ANTIFAÇ-DA CATALANA....AU....AU....AU.

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dj Nov 03, 2011 1:26 pm

visca la independenc
CADA BEGADA MÉS ELS CASTELLANS "ESPANYOLAZOS"EM SEMBLEN MES ALS SERBIS"JUGOSLAUS":
BOLEN SER UNA NACIÓ OPRESORA AMB LES ALTRES ÉTNIES QUE ELS EMBOLTEN I LLUITEN AMB UN ANEL UNIFICADOR CAP AL SEU NAZIONALISME IMPERIALISTA,JO SOC CAT-PARLANT DEL PAIS VALENTCIÀ I MAI SERE DE CASTELLA SINYO RAJOY ACI EL ENSENYAMENT DEU SER AMB CATALA LA NOSTRA CULTURA NATIUA.CIU D'ABEGADES EM SEMBLEN ALS NOBLES DE BRAVE HARD SEMPRE HI HA QUE NEGOSIAR AMB EL PODER DE CASTELLA ,!DOCS A LO MIJOR HARRIBAT L'ORA DE LLUITAR I LA GUERRA NO ESTA AMB LES TRINGERES LA LLUITA ES FA AMB LES BARRICADES¡
Suspect Suspect es espam manifa Suspect Suspect Suspect visca la independenc Suspect

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dl Nov 07, 2011 2:08 am

PREGÜNTE?:
-PER QUE ES DIUEN CIUDADANOS SI ACTUEN COM ELS COLONOS?
-PER QUE EL PP ES DECLAREN DEMOCRATICS, SI BOLTEN UN ESTATUT ELEGIT PER EL POBLE CATALA AMB LES URNES DE LA DEMOCRACIA, NO SON GAIRE BE DICTADORS?
SON JOPS BESTITS DE CORDER,NOS ASFIXIEN EN ESPAÑA I NEGEN LA NACIO A CATALUNYA.
JO ESTIC FART DAQUESTA DOBLE BARA DE MEDIR DELS IMPERIALISTES ESPAÑOLAZOS ELS DOLENS SEMPRE SOM NOSALTRES I ELS BONS ELLS I AIXI HO BENEN EN LES SEVES TELEVISIONS.HO RECONEIXEM QUE LA ÈTNIA CAT-PARLAT NO ES CASTELLA HO MIJOR QUE AQUESTA ESPAÑA ES TRENQUI.NO CREC QUE ELLS CAMBIN PER LO TANY....!VOTEM INDEPENDENCIA SERA L'UNICA MANERA DE SER LLIURES COM A CATALANS!.
Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect manifa
mmm mmm mmm mmm mmm mmm mmm mmm mmm mmm

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dv Des 02, 2011 12:59 pm

GERMANS NO ESTEM EN UNA DEMOCRACIA ESTEM EN UNA DICTADURA DISFRESSADA DE DEMOCRASIA:
JO MATEIX!-M'AGRADABA BORE ELS MATINS DE TV3 I ES ME PROIVEIX BORELS PER SER VALENTCIÀ,PER UN DICTAMENT CLARAMENT FAIXISTA DEL GOBEN DEL PP COMUNIDAD VALENCIANA.BE BOREM ELS DESAYUNOS DE RTVE DIRIGITS PER ANNA PASTOR UNA D'AQUESTES PERIODISTES QUES DIUEN DE RAÇA,QUE CUAN EL POLITIC ALGUNA COSA CALLEN INSISTEIX FINS TRAULIU PER AL PUBLIC QUE HO SÀPIGA DONCS BE EL PP ESPAÑOLAZO JA SE LA CARREGAT I A FICAT UNA AUTOMATA PROGRAMADA PER ESCOLTAR I PREGUNTAR POQUET,HI HARA QUE VEURE? HI HA DEMOCRASIA PER AL SIUTADA DRACONEL?.....NO!...PER AL PP ELS CATALANISTES CONFEDERATIUS I DAMUNT TILDATS DE ROTGETS NO CABEM EN LA SEVA DEMONICRACIA ULTRADERETANA nooo
FEM HISTÒRIA?....S'ACABA LA 2ª GUERRA MUNDIAL HITLER MORT,MUSSOLINI TAMBE, JA NO MES FALTA FRANCÓN EL BAGA-MONTES,ELS BRITANICS PREPAREN LA IMBACIÓ A ESPANYA PER MATAR A L'UTIM DICTADOR FAIXISTE DE EUROPA,ELL HO SAP I PREPARA UNES TRINTXERES AMB FORMIGÓ I BUNQUERS A CATALUNYA PER HON ESPERI ENTREN ELS ALIATS A PER ELL I PER LA CAIGUDA DELS SEUS SIMPATITZANTS COM PASSES EN ALEMANYA.PERO AQUEST ASESI DE MASES SEMPRE VA TENIR SORT I L'ARRIBADA DE LA GUERRA FREDA ENTRE AMERICANS I SOVIETICS EL BA A FABORIR RENUNCIANT ELS AMERICANS A LA IMBASIO I CASTIC DELS FAIXISTES ESPANYOLS,MENTRES ELLS SEGUIENT MATANT ESPANYOLS I FENT GENOCIDI CULTURAL I FISIC A LES ÈTNIES DE PARLA NO CASTELLANA I LO BERGONYOS ÉS QUELS DEMOCRATES EUROPEUS MIRABEN CAP UN ALTRE LLOC.....ENS DEUENT UNA, PER ESTA FALTA GREU DE EUROPA ALS CATALANS QUE PER SERT DEFENGUESIM LA DEMOCRACIA.
ACI VAN SEGUIR MANANT ELS FAIXISTES, AMB 4O ANYS VAN FER UNA DINASTIA DEL PODER ESPANYOL QUES PERPETUA FINS AVUI, ELLS SON ELS VENCEDORS I NOSALTRES ELS BENÇUTS I AIXI BOLEN QUE SEGUISQUE SENT ,I SI NO!, PER AIXO ESTA GENT COM AZNAR HO PARTITS COM EL PP MATXACAN L'ESTATUT DEMOCRATIC DE CATALUNA I PER QUE PERDURE LA UNA,GRANDE I DE CASTILLA MATER. nooo

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dl Des 19, 2011 8:36 pm

de vegades, més que menys, m'avergonyeixo de ser valencià:
compromís està per oferir noves glòries a Espanya, això dedueixo del seu discurs avui a la cambra de diputats, d'aquests esperave patriotisme nacionaliste valentcia.

de rajoy que vós puc dir ... va a per la unitat nacional feixista de franco, vol espanyolisme a les nostres escoles, es càrrega ell ... si ... ell l'estatut i hara va a per la nostra llengua, si no reaccionem germans i companys de catalunya! és que ja estem morts !.... a les barricades cataluuummmss .......!.
diguem-lis prou de una put...vegada al seu imperialisme feroge.

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconet el Ds Des 31, 2011 8:02 pm

anem enrere companys cap a una gran i de Castella mater:
tot el que s'ha aconseguit en temps de la democràcia el PP Nazional franquista es ho carregara per donar pas a l'Espanya somiada pels feixistes de l'opus més ranci i pudent de la Ulta dreta espanyola.

ja han començat amb balears, desprestigiant el català de les illes, per reforçar la supremacia del castellà imposat per dret de força major imperial ,represora y colonial.
els cat-parlants, no estem en una democràcia real, ni ens defensa el Seu constitucional, ni els seus polítics siguin pperos o socialistes' ¿qui en defensa Catalunya en aquesta democràcia de Castella ?....! ningú!
jo us declaro la guerra perquè em nego a obeir als que m'odien en la seva intimitat, el que vull és la guerra mediàtica oberta, des de les ràdios, televisions i diaris catalanistes per la llibertat i la supervivència del català i la seva llengúa ancestral.i si no tenim les armes ¿a que esperem per a crear-les(radios,televisions locals i periodics qu'ens defensen com a poble)...!aquestes son les armes politiques del segle 21,ho no lo belleu en intereconomia!.

:

Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect manifa


draconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconet el Dc Gen 04, 2012 9:57 pm


les nacions no neixen es creen, la manera com són creades donarà democràcia i llibertats o dictadures totalitàries i de control de masses "opressió".
xina es va anar expandint en aquest sentit acabant amb la cultura i llengua dels seus veïns, creant un sols país on només hi hagi un poder central, una llengua i una cultura ¿com s'aconsegueix això?, amb opressió, tortura i dictadura.

1300 xinesos en la seva immensa majoria semiesclaus ha donat aquesta nacion forjada en el poder d'uns pocs sobre els molts ,¿és això el que volem que sigui Europa ?.....! nooooo!, sì! .. ens hem d'unir per sobrebibir a aquests nous temps i deixar un país amb futur als nostres fills, pero amb la llibertat que caracteritza a aquesta nova Europa que em de fer, més igualtat entre classes i territoris, la Europa de tots els pobles que la comformem.

draconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconet el Dt Gen 17, 2012 4:28 pm

a mort fraga i els dedico el seu conte:
tots coincideixen que va ser un bon espanyol, però espanyol en veritat és una paraula abstacta sols TE SENTIT com defensor d'una gran i castellana imperial.

per això es va oposar a les autonomies durant la transició va ser un fidel serbidor del franquisme fins al final dels seus dies.va lluitar perquè només hagués una dreta a Espanya (la Nazional) en ella va encloure membres d'aquesta espanya rància dictatorial i el va aconseguir amb aznar o rajoy el de espanya es trenca.
en balears i valència es va crear una dreta pija amb carta blanca per trincar calia tenir-los contents, perquè? ...per la seva fidelitat a Castella i la seva llengua, trencar la unitat de la llengua catalana era crucial per al castellà Nazional d'Espanya una gran i de Castella imperial "dibide i benceras".
-els aconsejaben als pijos-feu que se sentin incòmodes amb la seva llengua nativa, dir que el castellà és la llengua de l'amo i dels seus caps que els donen el pa cada dia, per després deixar-la de parlar-la-doncs Castella és el seu futur (espanya), si dominem seus Mijans i fem de l'espanyol la seva llengua abitual sentiran bergonya de parlar català al carrer ia poc a poc es combertira en una llengua residual en vies de extinció, partit popular "aquest és fraga del club castella mater" espanya una, la dreta una i un sol objetibo.
fixeu-vos com defensen aquest projecte i als seus:
mates de mallorca camps de valència estan sent jutjats per aquesta carta blanca del (tu fes el que vulguis) que els proporciono el PP Nazional, i al jutge que els va pillar amb les escoltes d'aquestos lladres, la ultra dreta espanyola (en la qual s'enclouen els alts càrrecs de l'estat) doncs espanya no és en tat una democràcia, després de la transició van pactar una semi democràcia regida per una constitució amb apartats feixistes per perserbar la unitat territorial i el castellà com a llengua mare de tots, ningú en aquest estat de feixistes poderosos és del tot lliure si no pensen com ells, Garzón intento fer justícia però els falangistes per lo bist encara manen. ¿que farem després d'això tan descarat i que fa olor de podrit ?.... CAT-PARLANS!

draconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por daconet el Dj Gen 26, 2012 10:50 am

camps absolt per la mínima:
em fastigueja i molt tot el que representa aquest home-la ultradreta valenciana, la recerca continuada de l'odi cap a Catalunya amb un objetibo bastard d'extingir la llengua nativa el valentcià, el caciquisme industrial cap als obrers, el rentat de cervell dels valentcians per aconseguir un basallaje cap espanya i l'endormiscament ratllant l'autisme cap al seu passat per la por que descobrim que som part de Catalunya, les seves televisions locals ultra espanyoles franquistes NETEJA cervells.
amb els casos d'avui ens adonem que vivim en una dictadura inperialista i feixista, el jutge Garzón assegut a la banqueta per intentar hobrir fosses comunes dels assassinats falangistes i portat pels néts d'aquests, lo del Estatut de Catalunya més del mateix ¿. qui vol seguir vivint en aquest país de fatxes? jo no .... independència dels ppcc
manifa Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect

mmm mmm mmm mmm mmm mmm mmm mmm bomb

daconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconet el Dc Feb 01, 2012 1:06 pm

si ets català en aquesta espanya continuista del poder franquista se'ns permet existir sotmesos als seus estrictes lleis costitucionales imperialistes
sentir-se ciutada català i no espanyol és insubordinació en la seva forma més pura, i aquesta actitud a Espanya i la seva constitució ara per ara el portaria a un a la justícia espanyola per realitzar una activitat antiespanyola.! a Catalunya se'ns prohibeix la democràcia en estat pur!.

res més heu de veure a la candidata Chacon, avui en els desayunos de RTV esp. la primera pregunta es és vostè del psoe o del psc "és vostè espanyola o catalana"?, ella es disculpa de ser catalana dient que per ser del SOE primer tens que militar al psc català, poden haver mil paraules però jo conte la essència de les preguntes, és carmen o carma pregunta la presentadora, la resposta és el pare em crida carmen meva mare Carma i vostè pot dirme com més li agradi, es deu disculpar un en Espanya per tenir un nom català, sembla que si?. va tenir de començar la seva campanya al poble del seu pare perquè era emigrant ,¿és que un català només pot optar a un lideratge presidencial si porta sang espanyola o és que deu sentir-se incòmode per ser català quin és el missatge sra.Carma o perdó carmen?.
aci ja no val ser d'esquerres o dretes el que cal botar és el partit que lluiti per la nostra independència d'aquests opressors, i després els germans catalans han de lluitar des de la seva nació catalana lliure del jou castellà per reunir totes les terres de parla catalana i les que vulguin unir-se a aquesta nacion llibertats com puguin ser morcia,albasset i almereja.

draconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

¿Quin sistema econòmic ens volen imposar?

Missatge por draconet el Dv Feb 10, 2012 8:44 pm

tot anava bé fins que xina entra en la globalització:
el sistema xinès es vasa en una brutal super explotació del treballador, sense drets laborals, sense horari laboral, on tot val "el llatic" i sous miseros (el sistema de semi esclavitut laboral)
i és així com els nostres empresaris no poden competir amb els preus del producte xinès, es queixen que la culpa d'aço es dels treballadors i els seus sous, pagar els seus drets, treballen poques hores si comparem al costat del treballador xinès que no te horari de sortida de fàbrica, diuen que per això no venen els seus productes, surten molt cars als mercats, per el contrari el producte xinès creat amb la força del llatic i mantenin en la mixeria al taballador xinès el empresari assiatic pot jugar amb els preus mes a la baixa.
i el sistema occidental intenta acostar-se tot el que pugui al sistema del jagant asiàtic per poder competir amb els seus productes, enfront dels productes xinesos mes barats,¿com?, fent als seus treballadors entrar al sistema semi esclabiste el més que puguin i carregant-se el sistema del vent estar europeu que tant ens a costat arribar a establir als traballadors d'aci....europa.
podem pensar que el més just seria fer un boicot als productes xinesos fins que els amos als seus traballadors no els donessin els mateixos drets que es van guanyar els treballadors occidentals!, i !si!, seria el més just per a tots els treballadors d'aci i d'alli! però? ..... .. els governs occidentals han demanat mols diners als xinesos i ..... ¿qui exigeix ​​res al seu banquer?
germans ixa es una rao del per que ens estan llevant els derets i comensem a sentir la miseria a la vella europa.
... casun no no no es espam


draconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

¿curios?

Missatge por draconet el Dg Feb 12, 2012 1:14 pm

elephant com? elephant
curiós el que va donar la solució a la crisi a la vila-real:
jo vaig a unes xerrades per als aturats de llarga durada que fan en els centres de la creu vermella de v-r, davant la pregunta de que idees donar per la falta de treball en v-r? un company d'origen indú va dir que en trobar alguna cosa diferent estava la solució, alguna cosa que els nostres veïns no esplotaren, - que vols dir ragi?-va dir la asistenta.
-la pregunta és on estem, que podem esplotar i que podem oferir des d'aci de nobedat?. Bé estem en una probincia costanera amb la qual cosa hi ha turisme però v-r no està a la costa però té el riu Millars,
un bon emprenedor podria viatjar al meu pais i portar-se cinc elefants i un mestre en muntar-los, aquest ensenyaria a cinc vilarealencs el maneig d'aquests, després muntaríem un circuit pel riu,fariem més espectacular en el seu paisatge, això atrauria als turistes de la costa fins aqui i donaria treball a cambrers, hostalers gents que cuidarien la ruta enjardinada, reporters o fotografs del trallecte per la ruta de pas per vendre el vidio de record al turista etc ...
pot ser que la idea no sigui la més adequada, però si el fet a innobar, buscar solucions diferents a les ja vistes i super esplotades ,els orientals amb el ingeni radica molt del seu talent en saver vendres al famos mercat.En el seu enginy rau part del seu èxit quan busquen guanyar-se el nou mercat.occiden te que bendre amb ingeni tambe.

draconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

EL TEMPS DEL LLATIC

Missatge por draconet el Dv Feb 17, 2012 12:42 pm

manifa :protest cat
Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Evil or Very Mad Suspect
----------------------- casun no no no ------------------------- mmm mmm
- mmm mmm mmm mmm mmm mmm mmm - bomb
diu avui marià rejoy que la por a l'acomiadament incentiva l'esforç del treballador, és un assetjament laboral el que a creat cinyo rajoy, ¿perquè no els dóna el llatic als encarregats? per incrementar-lo més.
es Parla de la llibertat de l'home de treballar per viure i no viure per a treballar, tots tenim dret a conviure amb les nostres famílies i veure craixer als nostres fills i no fer més hores que un rellotge en les fabriques per un miser sou perdent el contacte més enllà del camp de concentració en què es combertira nostre lloc de treball.
companys la guerra no està en les trinxeres la lluita està en les barricades, en les nostres pròpis carrers, el carrer és nostre sinus roben la nostra llar la banca o els mercats muntarem tendes d'acamà als parcs i a les places de! LA NOSTRA! Ciutat ningú ens manés a viure a les coves o vaix dels ponts! QUI A CONSTRUÏT AQUESTA CIUTAT! Els obrers amb les seves mans i suor, ningú ens pot tirar d'ella! per que ens pertany més que als bancs lladres.
i vist com el poder establert mana als seus dobermans "els policeros" contra nosaltres, perquè ens mosseguin i dominin nosta protesta davant la injustícia del capitalisme ferotge, en valentcia és terible les seves càrregues, jo apel · le a creure en que sou descendents dels temuts catalum , que !porteu la Fùra del drac en la vostra sang!,! lluitem companys! el cos a cos és lo nostre com vós dic en les llegendes d'en draconel.! a PER LA LLIBERTAT DE LO JUST I A PER LA DEROTA DE LA INJUSTÍCIA! asta la Victoria sempre.----NO PASSARAN----

draconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

d'aquella pols al vent aquests fangars

Missatge por draconet el Dj Feb 23, 2012 4:23 pm

censura Evil or Very Mad com? --------------- bom
Suspect Suspect Suspect -------- cheers cat Evil or Very Mad
espanya es trenca deia el cinyo rajoy i camps deia cal botar a los españoles, les velles deien en els mercats de la fruita-jo ho vaig escoltar-en aquelles eleccions ¿bóta a espanya?!claro que si i-deia el altra...els bau creure que ise era el problema del pais valentcia inocentes ,feu pais amb nosaltres i vos aniria mijor. aquesta crispació va fer que els seus sequajos seguissin impunes ,el problema era el saqueig del país valentcia cinyo rajoy amb el seu consentiment.
hara s' am adonat conter lo que sou !franquistes! i que el color de la seva bandera és el color dels diners, els problemes s'arreglen a casa i no a 300km d'aquesta com hos deia compromis ells si mieren per arreglar teua per que seva cassa tamve ,no a madrid que només miren pels seus interessos, per això el PP menteix a valentcia quan diu ser amic i mirar els interesos per aquesta .... només busquen vassallatge i Els Valents diem prou de rentar el cervell a la nostra gent! valetcia no us pertany franquistes del himperio i centralistes del poder!.
ara desperten "Els Valents de nou despres de segles muts" en una primaberavalentciana i els veuen com l'enemic Els policers i carreguen contra nosta gent indicnada de l'abús exercit pels corruptes polítics del PP C.V i el tdt party intenta bendre que erem uns radicals, i no ho eren però tot depent de l'abús que fa el poder, aquest comverteix als homes lliures en radicals .... no jugueu brut aci...al cessar el que és del cessar i al poble el que és del poble.
l'avi sempre va ser savi i em deia:
-qui pega primer perd la raó
-ningú té dret a colpejar, pro tots tenim dret a defensar .... Fins la zebra fica guitzes quan el lleó la mossega
I JO DIC PARLANT LA GENT S'ANTEN ,SI EM PEGUES NO PENSU FICARTE L'ALTRA GALTA NOMES UN SANT O UN GOS HO FARIA I JO SOC UN GAT EM FICO PANJA AMUNT I EM DEFENSE FINS D'UNA MANA DE LLOPS.

draconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dv Abr 13, 2012 3:50 pm

la classe treballadora som els nous esclaus del sistema elitista mundial.
en un mon cadabegada amb menys recursos energètics sobre el planeta els rics busquen una sortida cap endavant aumentant el poder del llatic sobre els mes pobres que porta el menjar a la seva taula i a la de l'empresari, ell diu que posa els diners però ..... ¿que són els diners? sinó paper i el paper no es menja, el treballador posa la suor amb la que s'estrau els fruits de la terra i del mar que els paràsits "posa papers" mengen, doncs aquests Se-ho an muntat per menjar sense treballar gaire, en un sistema de exprimir l'home pobre a canvi de treball per a mantindre el seu sistema piramidal de poder.

com escassegen els recursos energètics per mantenir el sistema, el capital esprem més als seus treballadors per seguir mantenint-lo a flotació pensant que així se soluciona el problema, però aquest segueix estant ahi. si la població ha crescut massa, els recursos del planeta s'estan acabant, hi els elitistes us demanen sacrificis per mantenir el seu poder ,!jo dic! ....el major sacrifici per a aquest problema serà que haguem de tornar a la selva o les muntanyes, vestir amb pells a l'invern i nus a l'estiu,viure en varraques en mig dels monts i menjar lo que collim o cacem ..... és broma .. .. crec?, però és hora de demanar-li sacrificis al sistema capitalista també, ja que és part del problema mundial i ens menteix amb les solucions quens dòna.

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dt Abr 17, 2012 11:51 am

avui vull parlar de violència, quan el barça guanya una lliga és temps de festa i celebració, en aquest cas si hi ha violència res ho justifica i cal acallarla.si un poble surt al carrer perquè comença a passar gana i ha de pagar la festa dels de dalt tallant la seva llibertat, democràcia i els seus drets laborals habegades és la ràbia del acorralat, tothom sap que si acorralen un gat aquest es transforma en un dels animals més temuts, ja que la seva por la transformara en fùra.
l'himne de catalunya no parla d'uns antisistema i violents, més vent fa mencion dels assedegats de justícia als que la hi estan arrabassant i la defensen amb dents i unguels.
hi ha una dita que diu ...-qui pega primer, perd la raó-la pregunta seriosa, ¿qui ens ha donat el primer cop?. Suspect Suspect Suspect Suspect
-------- -----antifaç-da--

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dv Abr 20, 2012 1:16 am

sempre dic que amb aznar el "club castilla mater" va fer el pla ,!estinguir la boluntat de Catalunya!, per què?:
mireu la foto de les Asores són les amistats perilloses, volen el nou ordre mundial, un món, una moneda i una llengua o dues i ha hi entra el aznar demanant el castellà al seu amic bus com 2º llengua.
i hi ha mes però velleu el documental que us proposo i comprendreu que un món dels pobles és l'única manera d'aturar-los ,si votem als ppcc es felis la punyeta al nou ordre mundial.
el documental és--MISTERIOSA CRISIS MUNDIAL.¿ES UNA CONSPIRACIÓN ORGANIZADA?.
el futur depen de mantenir les etnies independens dels imperis.
visca la independenc


draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconet el Dv Abr 27, 2012 1:40 pm

visca la independenc nooo no no no
pensem en aquest video, ens han parat una trampa, diuen que vivim sobre les nostres possibilitats i no és cert ... vivim com ells ens van deixar viure .... ¿per que? .... per després treure'ns tot, les cases, la terra i per últim el país, és un cop d'estat de les grans corporacions financeres mundials.
volen un món serbil i submís cap a ells, la por fa dòcil als homes.
ens pressionen perquè els lliurem els nostres països, busquen els neoesclaus perquè treballin sense drets Tan sols amb el dret a treballar més i per menys.
fa temps que el PP es va rendir al poder global, ells són el poder nazional i els interessa la submissió, la submissió dels pobles lliures com catalunya.
els catalans portem segles de lluita en contra d'aquest poder i per això hem estat odiats, som el boc expiatori dels espanyols.
aquest poder mundial deu trobar aquesta fùra de l'ètnia cat-PARLANT ,aquesta no sera conquerida sense lluitar, Catalunya no es ven senyor rajoy o aznar al nou ordre mundial.

draconet
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

club bilderberg i club castilla mater

Missatge por draconeI el Dg Jun 24, 2012 2:28 pm

El Club Bilderberg busca la unió de les nacions amb el propòsit de dominar el món per una elit d'homes molt rics.
ells intentessin fer-nos creure que és una causa noble, però només els mou el poder i el control de tots els pobles amb els seus homes (UN MON,UNA LLENGUA ,UN PODER)
no us adoneu de l'avenç dels polítics del règim franquista a Espanya, almenys de el pensar feixista del règim, espanya una i gran, el tornar al centralisme en contra de les autonomies, la defensa del castellà a les terres de llengües diferent , l'impediment del costitucional al desenvolupament de l'autogovern de les autònomes regions històriques, etc .... estem retrocedint en llibertats.

homes com els presidents sudamericans evo morales o chavez i correa estan introduint el ensenyament com 2 ª llengua després del castellà de la llengua nativa més parlada de les regions ..... ¿per què?-és una manera de reivindicar un món dels pobles units, en contra del nou ordre mundial dels imperialistes i elitistes del club Bildenberg.el mateix aznar va proposar a chavez que entrassi al club per frenar aquesta politica del indigenisme.
fixeu-vos en membres del club a espanya, aznar, Cospedal, esperança aguirre, sofia grècia, tots tenen en comú ser elitistes i pro espanya una, gran i de Castella.
la unio fa la força,si no ems unim tots els independentistes en un sol partit catalunya o valentcia potser balears desapareiserant les seves arraels per ser castella com an fet amb albacete que mai historicament va ser castella la mancha i ara es de castella com si sempre ho aguere segut......AL LLORU!!!!COMPANYS AMB LA AMBICIO DEL IMPERI CASTELLA.donarse la ma :CatalaCastelleETNIA CAT-PARLANT FEM PINYA

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

ANDREA FATXA

Missatge por draconeI el Dv Jul 13, 2012 2:32 pm

JOSE TIRADO SEGUEIX EMITIN LA SEVA TV.CAS TV DESDE LA CASA DEL EXALCALDE DE CS UN FRANQUISTE DEL REGIM UN TAL......GIMENO,QUE BERGONYA CASTALLO´.
EN SERTA OCASSIO JOSETI EN LA SEVA EMISORA DE TV DEIA QUE EL AEROPORT DE CASTELLO SERIA L'ONRRA DE "FABRETI" I QUE EL QUE LE DIEN BOGERA PER AQUEST PROLLECTE L'APLADIRANT........JA.JA.JA.......!QUE LLEPA CULS ERES JOSETY AL AMO NO LI FARAS GASTAR EN PAPER DEL WATER.TAMBE DEIES FA TEMPS QUE LA SEVA FILLA ANDREA FABRA ERA UN ANIMAL POLITIC AMB UN PARELL D'OBARIS,DEIXA POLITIC I MES VÉ ES UN ANIMAL SENSE COR,AIR DEIA ANDREA QUE ES FOTIN ELS PARATS!.QUE BERGONYA DE PP,¿ I EL BOTEN ACI ?
LAMENTABLE.....MANTENEN UNA TELE FRANQUISTA I HITLERIANA I ESFONSEN LA TV3 DEMOCRATICA.
SOM ELS MES DE ESTREMA DERETA CASTELLONECS SI SEGUIU BOTANT A AQUESTA GENTUSSA.

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por draconeI el Dv Set 14, 2012 12:56 am

visca la independenc
vidal quadras en el g. al a. de intereconomia dona asco:
diu que Espanya és una nació tan antiga que és indesoluble,bé llavors perquè ja no hi ha l'Egipte faraònic,mes antic que va ser aquest al menys 4000 anys i es va trencar, roma, la URSS, tot té un final menys l'eternitat i Espanya també es regeix per les mateixes lleis unibersales.
me pregunte si groenland bullguessi ser independen de dinamarca pero tornar a europa li ficarien tantes trabes com a catalunya saben que dues an segut ja de la unio?,....no !, i per que si a catalunya tan mal ens em portat amb la unio e.?.
castellà utilitza la tàctica psicològica de la por,ara sembla que els preocupa Catalunya, passen pena per si morirem de gana sense ells,ens escupen a la cara cada dia a la tdt party i ara ens volen fer creure que no volen la nostra independència per si no mengem si els deixem ... ja.ja.ja. ...! ipocritas!.

draconeI
Invitat


Tornar a dalt Ir abajo

Re: ETNIA CAT-PARLANT

Missatge por Contenido patrocinado


Contenido patrocinado


Tornar a dalt Ir abajo

Pàgina 1 de 2 1, 2  Següent

Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum