L'empedrat

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

L'empedrat

Missatge por Portalcat el Dt Maig 25, 2010 12:26 am

L'empedrat


4 persones
1 hora i 30 minuts
Ingredients:


• 300 g. de mongetes seques fines
• 400 g de bacalla
• 2 ous durs
• julivert
• 4 tomates per amanir
• 4 cebes tendres
• olives negres i verdes
• 2 dl. d'oli; sal; vinagre

1. Coeu les mongetes; si son de bona qualitat, no cal posar-les en remull, es pot
coure-les directament en aigua tebia. Poseu sal al final de la coccio. Quan
estiguin cuites, deixeu que es refredin i reserveu-les.
2. Talleu el bacalla a tires i poseu-lo en remull o dessaleu-lo directament a sota de
l'aixeta, procurant que l'aigua sigui freda.

3. En cassoletes individuals de terrissa o en plats individuals, prepareu en capes
una mica de mongetes se ques, bacalla, tomata tallada a grills, les cebes a
trossets; amaniu amb l'oli, el vinagre i la sal. Col-loqueu mig ou dur a sobre i
acabeu d'adornar amb un bon grapat d'olives. Acabeu d'adobar- ho amb una
mica de julivert finament picat.


http://www.scribd.com/doc/1791649/Cuina-catalana-Totes-les-receptes-
avatar
Portalcat
Admin

Nombre de missatges : 3515
Fecha de inscripción : 30/10/2009
Edad : 32
Ubicació : Barçalona

http://portalcatala.forocatalan.com

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum