Amanida capresse

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Amanida capresse

Missatge por armand el Ds Feb 06, 2010 12:25 am

Similar a la napolitana en el sentit que la base són el tomàquet i el formatge.

En aquest cas, necessitem tomàquet per amanir (com en la napolitana) i formatge, però en aquest cas serà de Burgos. Un nou ingredient en aquest cas seran les anxoves.

Talleu les rodanxes de tomàquet i poseu-les al plat. Damunt d'elles hi posareu el formatge de burgos tallat en quadrats o rectangles. I per sobre del formatge, un filet d'anxova. Deixeu-hi una petita pluja d'orenga. Amaniu amb oli i bon profit!
avatar
armand

Nombre de missatges : 14
Fecha de inscripción : 04/02/2010

http://www.armand.cat

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
No pots respondre a temes en aquest fòrum