Arròs amb botifarra negra

Publicar un tema nou   Respondre al tema

Veure tema anterior Veure tema següent Ir abajo

Arròs amb botifarra negra

Missatge por armand el Ds Feb 06, 2010 12:12 am

Fàcil i deliciós:
Bulliu l'arròs en aigua i sal (la quantitat ve a ser una tassa per persona). Mentre bull l'arròs, en una cassola feu un sofregit de seba i tomàquet. Quan comença a prendre color, afegiu la botifarra negra a tallets. Quan veieu que tot plegat ha prés color, afegiu l'arròs blanc (que hem preparat anteriorment) a la cassola. Remeneu bé els ingredients i ja està.

Bon profit!
avatar
armand

Nombre de missatges : 14
Fecha de inscripción : 04/02/2010

http://www.armand.cat

Tornar a dalt Ir abajo

Veure tema anterior Veure tema següent Tornar a dalt


 
Permisos d'aquest fòrum:
Pots respondre a temes en aquest fòrum